top of page

Idėjos ir įžvalgos iš JAV VCs: Phil Beauregard

Dinamiško pokalbio „Ask Us Anything about US VC’s“ metu Phil Beauregard (JAV), Impellent Ventures (Niujorkas) vadovaujantis generalinis partneris, garsėjantis investicijomis, filantropija ir aktyviu lyderiavimu JAV technologijų ekosistemoje, atvirai dalinosi savo istorija, laimėjimais, patirtais sunkumais ir vertingais patarimais: nuo iššūkių norint tapti puikiu entrepreneriu iki to, ko JAV rizikos kapitalo įmonės ieško startuoliuose.



Gavęs išsilavinimą Wharton verslo mokykloje, pirmąsias dvi savo kurtas programinės įrangos įmones Phil pardavė CarbonBlack ir Hubspot. Tuomet jis pradėjo vadovo pareigas vėlesnės pakopos technologijų įmonėse ir 2021 m. prisijungė prie Impellent Ventures, kur Phil ir jo partneriai nuoširdžiai įsipareigoja kurti ir puoselėti verslumo ekosistemą. Jie jau įžengė į Lietuvos startuolių sceną, bendrai investavę 2,2 mln. JAV dolerių į startuolį Evergrowth – vieną didžiausių sandorių šiais metais (https://tech.eu/2024/02/22/ai-revolutionizing-sales-evergrowths-journey-from-consultancy-to-ai-platform/) ir turi apetito Lietuvoje investuoti dar daugiau. „Coinvest Capital“ siekia bendrų sandorių, norėdami padėti Lietuvos startuoliams jų pasaulinio masto kelyje bei lėšų pritraukime iš tarptautinių investuotojų ir verslo angelų.


Renginys buvo remiamas pirmaujančios JAV advokatų kontoros Goodwin Proctor, renginį kartu organizavo Impellent Ventures, Coinvest Capital ir Lietuvos verslo angelų tinklas (LitBAN), bendradarbiaudami su Workland biurais.



Kas toliau?




Renginio nuotraukų autorius Rytis Šeškaitis




3 peržiūros0 komentarų

コメント


bottom of page