top of page

Idėjos ir įžvalgos iš JAV biotechnologijų verslo

Kerstin Sinkevicius (JAV), "BridgeBio Oncology Therapeutics" (BBOT) startuolio, ką tik pritraukusio didelės paklausos sulaukusį 200 mln. dolerių privataus kapitalo finansavimą, viceprezidentė ir farmakologijos vadovė, pasidalijo savo asmenine profesine istorija ir patarimais, kaip pasiekti sėkmę, #WomenWithWings verslo pietuose, skirtuose moterims verslininkėms, vadovėms ir investuotojoms.



Kerstin Sinkevicius vadovauja farmakologijos komandai, atsakingai už kandidatų atrankos ir IND įgalinančių tyrimų plėtrą, siekiant paremti naujos kartos KRAS-G12C ON inhibitoriaus, pirmojo savo klasėje PI3Kα:RAS laužiklio ir panKRAS inhibitoriaus programų pažangą. Ji dalijosi savo profesine kelione, kelyje iškilusiais "sulūžusių karjeros kopečių" iššūkiais ir išmoktomis pamokomis bei patarimais kolegėms verslininkėms, vadovėms ir investuotojoms.


"BridgeBio Oncology Therapeutics" yra klinikinės stadijos biofarmacijos bendrovė, plėtojanti naujos kartos naujų mažų molekulių terapijos priemonių, nukreiptų prieš RAS ir PI3K piktybinius navikus, liniją, kad pagerintų pacientų, sergančių vėžiu, kurį lemia du labiausiai paplitę žmogaus navikų onkogenai, gydymo rezultatus.


"Moterys su sparnais" (Women With Wings) - tai neformali iniciatyva, skirta organizuoti renginius moterims investuotojoms, steigėjoms ir vadovėms, kuriais siekiama stiprinti profesinius tinklus, mokytis iš asmeninės patirties ir siekti didesnės sėkmės profesinėje veikloje. Renginį organizavo Viktorija Trimbel, "Coinvest Capital" generalinė direktorė, ir Inga Langaitis, buvusi "Unicorns Lietuva" generalinė direktorė, kartu su Sandra Golbreight, "Baltic Sandbox Ventures" generaline partnere, ir Agneta Skardžiuviene, asociacijos "Lyderė" generaline direktore.


Kas toliau?



Renginio nuotraukų autorius Rytis Šeškaitis



55 peržiūros0 komentarų

コメント


bottom of page