top of page

Didelio susidomėjimo sulaukė pokalbis tarp JAV ir Lietuvos VC, investuojančių į gynybą ir dvejopos paskirties startuolius

Atnaujinta: 02-12


Johnas Ohmanas, Jeremie Hitchcockas ir Viktorija Trimbel. Vilnius, 2024 m. sausio 16 d., „Cyber City“.

2024 m. sausio 16 d. „Coinvest Capital“ organizavo renginį Lietuvos gynybos ir dvejopos paskirties inovacijų ir rizikos kapitalo investuotojų bendruomenei su diskusija, transliuota internetu ir sulaukusia didelio susidomėjimo įvairiose šalyse.


Jeremy Hitchcock, JAV rizikos kapitalo fondo New North Ventures įkūrėjas ir partneris, aptarė gynybos VC investavimo tendencijas, patarimus ir amp; triukas JAV, Europoje ir Lietuvoje su Viktorija Trimbel, rizikos kapitalo fondo Coinvest Capital, kuris priklauso nacionalinės plėtros įstaigai INVEGA vadove.


Viktorija pradėjo pokalbį pristatydama gynybos ir dvejopo naudojimo įmonių startuoliams skirtą rizikos kapitalo kapitalą Lietuvoje, kuris šiuo metu vertinamas apie 70 mln. USD, neįskaitant kai kurių artimiausiu metu planuojamų naujų finansavimo priemonių, tokių kaip gynybos paskolos, NATO inovacijų fondas ir panašiai. Jeremy tęsė pristatydamas savo asmeninę istoriją ir kelią į gynybos ir dvejopos paskirties startuolių investavimas, po kurio vyko diskusija apie patirtis ir patarimus, kurių Lietuvos startuoliai ir rizikos kapitalo įmonės galėtų pasimokyti iš JAV kolegų, taip pat klausimų ir atsakymų sesija su renginio dalyviais salėje.


Toliau rasite abiejų pranešėjų skaidres ir pačios diskusijos vaizdo įrašą.

Renginio nuotraukų autorius Rytis Šeškaitis.


Visas pokalbio vaizdo įrašas:

PS: dirbame gauti geresnės kokybės vaizdo įrašą, tuo tarpu galima žiūrėti ir alternatyvų video iš tiesioginės transliacijos Facebook platformoje fondo vadovės Viktorijos paskyroje:



Viktorijos Trimbel skaidrės



Jeremy Hitchcock skaidrės



Renginio nuotraukų autorius Rytis Šeškaitis.



20 peržiūrų0 komentarų

Kommentare


bottom of page